Παρασκευή , Ιανουάριος 18 2019
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ
Home / ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ε.Ε.Η.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ε.Ε.Η.

Τα 5 πράγματα που μόνο όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς καταλαβαίνουν

Περιμένεις στη στάση, το λεωφορείο αργεί να έρθει και όταν έρθει τις περισσότερες φορές είναι γεμάτο από κόσμο. Ψάχνεις μια γωνιά, βρίσκεις και στέκεσαι και περιμένεις να φτάσεις στον προορισμό σου. ... Read More »

Kαμπανάκι για τα ΜΜΜ

Βαθιά κρίση διέρχονται τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς η οικονομική ύφεση και τα επακόλουθά της έχουν σοβαρές επιπτώσεις και σε αυτόν τον τομέα. Οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, κάνοντας ... Read More »

Δημόσιο: Ενιαίο μισθολόγιο με… μειώσεις – «Μαχαίρι» σε επιδόματα και υπερωρίες

Με τις νέες μισθολογικές ρυθμίσεις θα επιδιωχθεί να συνδεθούν οι αμοιβές όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο με την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά τους, ενώ θα επιδιωχθεί και η λεγόμενη «αποσυμπίεση» ... Read More »

ΑΣΕΠ: Αναστέλλεται η διάθεση προσωπικού σε κινητικότητα

ΑΣΕΠ: Αναστέλλεται η διάθεση προσωπικού σε «κινητικότητα» Την Τετάρτη (25.2.2015) το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της τρέχουσας διαδικασίας κινητικότητας του προσωπικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ανακοινώσεις 8/2013 ... Read More »

Ταξίδι στη μαγεία με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μια ενδιαφέρουσα «διαδρομή» με δημιουργικές ομάδες, εργαστήρια και φορείς εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Κυριακή το πρωί οι Αθηναίοι που παρακολούθησαν την εκδήλωση που διοργάνωσαν ... Read More »

Αναδρομικά εφάπαξ για συνταξιούχους ΔΕΚΟ και τραπεζών

Αναδρομικές αυξήσεις στα εφάπαξ που φτάνουν έως και 38.000 ευρώλαμβάνουν δεκάδες συνταξιούχοι των ΔΕΚΟ και τραπεζών έπειτα από την εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων σχετικών με την άρση του πλαφόν που είχε επιβληθεί ... Read More »